Tudatos étkezés

Elsöprő siker az Invisalign a fogszabályozás területén

2022-ben már nem kérdés, hogy a fogszabályozást gyorsaság és hatékonyság jellemzi az elmúlt évtizedekhez képest. Sokak azonban még nem ismerik az igazán fejlett technológiákat, mint az Invisalign. Segítségével gyors és látványos eredményeket érhetünk el viszonylag rövid idő alatt. Cikkünkben jobban megismerheted ezt a technológiát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elhatároztad, hogy végre megszabadulsz kusza fogaidtól és újra magabiztosan fogsz mosolyogni? Ehhez a legjobb megoldás a fogszabályozás. Fogszabályozás Budapesten vagy bárhol Magyarországon célunk ugyanaz: szeretnénk egészséges és gyönyörű mosolyt.

Számos fogszabályozó készülék létezik ma már a piacon (például az önligírozó fogszabályozó), de van egy, amely kiemelkedik a mezőnyből. Népszerűsége egyre nagyobb, viszont összességében még mindig kevesen ismerik.

Az Invisalign fogszabályozási technológia

Az Invisalign fogszabályozás kettő olyan dolgot tud egyben, ami igen hasznos: láthatatlan és kivehető! Ráadásul már az első pillanattól tudhatjuk, hogy fog kinézni fogsorunk, ha olyan rendelőbe megyünk, ahol iTero szkenner is elérhető.

Miben más az Invisalign a hagyományos fogszabályozási technológiákhoz képest?

A fentebb említett hihetetlenül hasznos azonnali eredmény megjelenítésen kívül másik óriási előny, hogy nagyon sok időt és pénzt spórolunk a konzultációkon. Ugyanis az Invisalign segítségével mindössze kb. két havonta szükséges megjelenni kontrollon.

Rugalmasabban hordhatjuk: Tudjuk, hogy vannak olyan időszakok, események, amikor egyszerűen nem szeretnénk rövid ideig hordani a fogszabályzót. Ezt az igényt viszont kevés technológia képes kiszolgálni. Az Invisalign segítségével szerencsére ezt is megkapjuk! Elfelejthetjük a nehézkes evést vagy a fontos eseményeken a kérdezősködést.

Hol tudom igénybe venni az Invisalign technológiát?

Magyarországon még mindig kevés helyen érhető el a technológia. Az egyik ilyen viszont a Budapest belvárosában található Optimum fogászat, ahol ráadásul iTero szkenner is rendelkezésre áll, így minden előnyét kihasználhatjuk az Invisalign-nak!

Lóránt Szentgyörgyváry

Szerző: Szentgyörgyváry Lóránt

Szakmai gyakorlatok és tanulmányok:  Életmód-tanácsadás, kiropraktika és reflexológia. Minden érdekel ami az egészséggel vagy annak megőrzésével kapcsolatos. Az oldalon rendszeresen publikálom a saját cikkeimet.