Babaápolás

Ezért éri meg babaeszközt bérelni!

A szülők fejében egészen megfordul legalább egyszer az olyan babaeszköz bérlés lehetősége, mint a babahordozó bérlés és az Adamo hinta bérlés. Ebben a cikkben ezeket a szülőket igyekszünk segíteni, akik reméljük, ezáltal könnyebben el tudják majd dönteni, hogy a vásárlás vagy a bérlés a számukra megfelelő.

A babaeszköz bérlés előnyei

A babaeszköz bérlésnek általában két oka van: az eszközt, amit a szülők bérelnek vagy csak kipróbálásra szerzik be a szülők, vagy kipróbálás gyanánt használják egy-két hónapig, mielőtt nagyobb összeget fektetnének a termékbe.

Mindkét esetben valamely babaeszköz bérleti pont nyújt megoldást a szülőknek, ahol minőségi termékeket kapnak sokkal olcsóbban, mint a beszerzési ár. A legtöbb helyen a bérelt terméket meg is vehetik, ha elnyeri tetszésüket.

A babaeszköz bérlés előnye tehát, hogy olcsón juthatnak a szülők olyan babaeszközökhöz, amelyek vétel esetén nagyobb összeg kifizetésével járnak, mindezt akár online felületen is intézhetik és akár házhoz is rendelhetik a kiválasztott tárgyat, tárgyakat.

Babahordozó bérlés

Az egyik leggyakoribb eset a babahordozó bérlés, ugyanis a baba szállítása egy-egy séta során igencsak kényelmes lehet egy ilyen “ruhadarab” segítségével. Babahordozóból azonban sokféle létezik, így gyakran próbálják ki a különböző típusokat az édesanyák babahordozó bérlés segítségével.

Babahordozó bérlés esetén érdemes figyelembe venni, hogy az adott babahordozó mennyire kényelmes, ugyanis mit sem ér egy séta után, ha csupán a gyermek számára volt komfortos az eszköz, ha az édesanya háta utána napokig sajog. Ebben szerepet játszik a hordozó tehereloszlása, valamint állíthatósága is.

Adamo hinta bérlés

Az Adamo hinta nem véletlenül hívható egy modernkori bölcsőnek, ugyanis egy hagyományos bölcső és egy egy ponton rögzíthető rugós hinta keveréke, így nem véletlenül közkedvelt választás az Adamo hinta bérlés a babás szülők körében.

Az Adamo hinta amellett, hogy modern designjával remekül illeszkedik bármely szobába, kiváló fejlesztő koraszülött és egészséges babáknak egyaránt. Az Adamo hinta bérlés során kapott eszköz rendkívül praktikus, ugyanis nem csupán kisbaba korban, de egészen 5 éves korig használható teherbírása, tartóssága és funkciói miatt.

Az Adamo hinta bérlés, a babahordozó bérlés, sőt, egyéb babaeszközök bérlése is remek választás bármely friss szülőnek, ugyanis rövidtávú használat során pénzt spórolhat meg a jó minőségű eszközök bérlésével, hosszútávú használat esetén pedig egyfajta próbaidőként szolgál a bérlés ideje. Ha Te is friss szülő vagy és még nem szerezted be a szükséges babaeszközöket, válaszd Te is a babaeszköz bérlést és tapasztald meg magad is a bérlés előnyeit!

Lóránt Szentgyörgyváry

Szerző: Szentgyörgyváry Lóránt

Szakmai gyakorlatok és tanulmányok:  Életmód-tanácsadás, kiropraktika és reflexológia. Minden érdekel ami az egészséggel vagy annak megőrzésével kapcsolatos. Az oldalon rendszeresen publikálom a saját cikkeimet.