Fittség

Alakíts ki otthon konditermet: edzőgépek akár Black Friday idején is kedvező áron!

A Black Friday az év egyik legjobb időszaka az edzőgépek vásárlására. Ha otthoni edzőtermét szereli fel, vagy fitneszeszközt szeretne ajándékozni szeretteinek, most itt az ideje, hogy komoly megtakarításokra készüljön. Olyan alapvető dolgokról beszélünk, mint a futópadok, az ellipszisek, az álló kerékpárok, az evezőgépek és a súlyzók. Ebbe beletartoznak a klasszikus kedvenc márkák is, mint a Technogym vagy az Energetics.

Várható edzőgép ajánlatok az idei Black Friday-en

Ami az egyes termékeket illeti, biztosak vagyunk abban, hogy az otthoni edzőteremben szükséges eszközök, például futópadok, állítható súlyzók, állványok, otthoni edzőterem padlóburkolatok és egyéb termékek széles skálája közül lehet majd idén ősszel válogatni a hazai online boltokban. Az edzőgépeknél valószínűleg az evezőgépek és szobakerékpárok lesznek majd olcsóbbak. A szakértők továbbá azt jósolják, hogy a kiegészítők (például okosórák vagy fülhallgatók) szintén kedvezményesen vásárolhatók meg a Black Friday napján.

A slágertermékek között lehet idén is a hazai webáruházakban megvásárolható Timeless Tools Kar- és hasizom erősítő edzőgépek valamelyike, amely négy könnyen beállítható nehézségi fokozattal is rendelkezik. A szakértők szerint naponta öt perc használat már hatékony lehet. A típusok mindegyike digitális kijelzővel van felszerelve.

A nehézségi fokozatot a saját tempónkhoz állítsuk be, hogy elkerüljük a sérüléseket és folyamatosan haladhassunk a kitűzött cél felé. Kényelmes, párnázott edzőfelületeken dolgozhatunk, a kijelzőn pedig pontosan nyomon követhetők az elért teljesítmények. Az edzőgépek közül ez a modell kis helyen is kitűnően elfér, mivel könnyen összecsukható.

Edzőgépek és fitnesztippek a közelgő Black Friday-ra

A Black Friday idén is november végére várható a hazai webáruházakban. Jó időben felkészülni a fekete péntek vagy annak környékén esedékes leárazásokra. Íme tehát néhány tipp, hogy biztosan a legtöbbet hozza ki az edzőgépeket tekintve:

  • Legyen terve… és ragaszkodjon hozzá. Impulzusvásárlás helyett inkább készítsen egy listát arról, hogy mire van szüksége. Vannak olyan felszerelések, amelyeket folyamatosan használni fog, és vannak olyan tárgyak, amelyek jól néznek ki, de nem hoznak semmilyen eredményt.
  • Dolgozzon ki saját fitneszcélokat. Tervezzen meg edzést, hogy elérje ezeket a célokat (nézze meg kezdő súlyemelési útmutatókat például, ha izmot szeretne építeni)
  • Kutatás a Black Friday előtt. Ha megvan a terv, nagyon fontos, hogy kitalálja a kívánt felszerelést. Az edzőgépeket tekintve teljes edzést kínálót szeretne, vagy csak a hát és / vagy lábat erősítésére szolgáló eszközt?
  • Vegye figyelembe a többszintű kedvezményeket vagy az ingyenes szállítást. Néha az online áruházak speciális kedvezményeket adnak, vagy ingyenes szállítással jutalmazzák a vásárlót.
  • Cselekedjen gyorsan a Black Fryday napján! Ne várjon az utolsó napig a kiválasztott edzőgépek rendelésének leadásával. Ha túl sokáig vár, kedvenc terméke hamar elfogyhat.

Biztosítsa be magát azzal, hogy még az akciók előtt feliratkozik az áruházak hírleveleire és menjen biztosra. A legtöbb esetben a regisztráltak jóval hamarabb kapnak értesítést az árengedményekről, mint az épp „arra tévedt” vásárlók.

Ne hagyja ki az apró betűs részt!

Mindig ellenőrizze a webhely apró betűs részeit, mielőtt azt várná, hogy megkapja legjobb áron az edzőgépek közül a megfelelőt. Könnyen félreérthet egy üzletet, vagy azt hiheti, hogy kedvezményben részesül, és ellenkező esetben bosszankodhat, ha mégsem ez történik. Az szintén nem hátrány, ha adott internetes oldalt felveszi a „könyvjelzők” közé, így azonnal látja az új akciókat. Arra azonban figyeljen oda, hogy a megnövekedett látogatottság miatt a Black Friday napján lassan tölthetnek be a weboldalak, vagy rosszabb esetben órákig nem elérhetőek.

Lóránt Szentgyörgyváry

Szerző: Szentgyörgyváry Lóránt

Szakmai gyakorlatok és tanulmányok:  Életmód-tanácsadás, kiropraktika és reflexológia. Minden érdekel ami az egészséggel vagy annak megőrzésével kapcsolatos. Az oldalon rendszeresen publikálom a saját cikkeimet.