Fittség

Mi az Ön energetikai ismertetőjegye?

Először is fogadjuk el, hogy minden ember egy-egy energiamező, mely meghatározott rezgéssel rendelkezik. Ez a rezgés egyedi energetikai ismertetőjegyünk, mely ugyanannyira sajátunk, mint ujjlenyomatunk.

Mi az a tudatos rezgés?

Tegyük tudatossá ezt a rezgést azáltal, hogy odafigyelünk arra, hogyan érezzük éppen magunkat. Aztán gondoljuk végig, milyennek kellene lennie energetikai ismertetőjegyünknek.

  • Hogyan felelne meg nekem?
  • Miért éppen olyan, amilyen?
  • Ezek vajon az én gondolataim?
  • A meggyőződé-sem?
  • Milyen rezgés mellett érezném magam a legjobban?

Miközben erre irányítjuk a figyelmünket, épp mi magunk hozzuk létre ezt a rezgést, s mindaddig, míg figyelmünk erre irányul, megmaradunk ebben a rezgési állapotban.

Ugyanis egyszerre csak egy dologra vagyunk képesek gondolni, s ha egy bizonyos gondolat jár át bennünket, akkor rezgésünk ennek megfelelően állapotot vesz fel.

Rezgésünk hatása egészségi állapotunkra

Ezzel megváltozik egészségi állapotunk is, s ha képesek vagyunk ezt fenntartani, akkor kortalannak érezhetjük magunkat. Nem elegendő azonban, ha csupán alkalmilag tesszük ezt, hogy csak egyszer-egyszer gondolkodunk el ezen, hanem folyamatosan tudatosan optimalizálni kell energetikai ismertetőjegyünket.

Ha tudatában vagyunk energetikai mezőnknek, azonnal összhangban lesz az életünk is. Képzeljük egyszer magunk elé, hogy valódi testünk, azaz energiatestünk ott rejtezik fizikai testünkben, azonban annál sokkal nagyobb kiterjedésű.Felhők

Engedjük szabadjára energiatestünket, s eközben, nyissuk meg fejtető-csakránkat, és engedjük meg energiatestünknek, hogy természetes nagyságát mintegy kétméteresre növelje. Éljünk mindig tudatosan ennek természetes nagyságában, és tudatosítsuk magunkban, hogy energiatestünk nem öregszik együtt fizikai testünkkel.

Éljük át valódi testünk kortalanságát, s éljünk tudatosan kortalanul. Meg fogjuk tapasztalni, hogy ez a két lépés, energiatestünk felszabadítása és természetes kortalanságunk, miképpen hat majd fizikai valónkra, hogyan gyógyítja és fiatalítja azt folyamatosan.

Izabella Langh

Szerző: Langh Izabella

Gyakorló természetgyógyász vagyok. Táplálkozási és  életmód specialista is vagyok, immár 12 éve próbálom az embereket egy egészségesebb életforma felé terelni, egyre több sikerrel.