Wellness otthon

Az Ön személyes wellness programja – Jár a kényeztetés!

Wellness a mindennapokban

Legyen ez szépségápolás, lazítás, testedzés vagy egészséges ételek készítése; rengeteg olyan csodálatos módszer van, amellyel ápolhatjuk testünket-lelkünket és javíthatjuk közérzetünket. Ennek a könyvecskének minden fejezetében számos jó ötletet talál a legkülönbözőbb területekről. Tehát lehetőségben és ötletekben nincs hiány. A nagy kérdés csak az: mikor is végezzük el ezt a programot? És éppen itt van a nagy dilemma: aki stresszes, annak nagyon sürgős testi-lelki kényeztetésre van szüksége. De éppen akkor erre többnyire nem tudunk időt szakítani.

wellness_hetvege
Wellness hétvége

Aki ebbe a csapdába esett, annak néhány trükkel mindenképpen szakítani kell egy kis időt magára a hétköznapokban. Gyakran már az is elegendő, ha egy kicsit változtatunk néhány berögződött szokásunkon, és máris valamennyivel több időnk marad arra, hogy tegyünk magunkért valamit. Ha ezeket a közérzetjavító dolgokat be tudjuk építeni mindennapjainkba, akkor ez nem csak pillanatnyilag fogja javítani az életminőségünket, hanem hosszú távon is!

Egy arcmaszk vagy egy lazító fürdő egy megerőltető munkanap után, vagy egy olyan hétvége, amikor csak magunkat kényeztetjük, csodát tehet.

A wellness hétvége

Két és fél nap csak saját magunkra: . ennek olykor már a megszervezése is igényel egy kis ügyességet és szervezési készséget, de nem lehetetlen. Aki képes arra, hogy egy hétvégén át következetesen hátat tudjon fordítani minden zavaró tényezőnek és stressz-forrásnak, az úgy fogja később érezni magát, mint aki újjászületett. Ehhez nem szükséges feltétlenül wellness-szabadságra menni, mostantól kezdve ez otthon is megvalósítható. Ötleteket, javaslatokat, recepteket az előző fejezetekben talál.

Lóránt Szentgyörgyváry

Szerző: Szentgyörgyváry Lóránt

Szakmai gyakorlatok és tanulmányok:  Életmód-tanácsadás, kiropraktika és reflexológia. Minden érdekel ami az egészséggel vagy annak megőrzésével kapcsolatos. Az oldalon rendszeresen publikálom a saját cikkeimet.