Éhség kontroll

A fűszerek és a személyiség közötti kapcsolat – Fájdalomcsillapító fűszerek?

A fűszeres ételeket habzsolok személyisége éppolyan erős, mint az ételük fűszerezése. Időnként túlságosan is az.fuszer-piri-nagy

Milyenek azok, akik szeretik a fűszeres ételeket?

A fűszeres ételeket faló emberek között akadnak, akik tompa ízlelőbimbókkal rendelkeznek. Az alkohol vagy a túlzott dohányzás verseng ízlelőbimbóik azon képességével, hogy felfedezzék a sós, savanyú vagy fűszeres ízeket.

Egy kutatás megállapította, hogy az alkoholisták gyermekeinek kevesebb ízlelőbimbójuk van a normálisnál, ami felvet egy „tyúk vagy tojás” típusú kérdést. Ha az embernek kevesebb az ízlelőbimbója, akkor kevésbé érzékeny az erős ízekre, beleértve az alkoholban lévő ízeket is.

A fűszeres ételeket habzsoló embernek több fűszerezésre van szüksége egyszerűen azért, hogy elérje azt a szintet, amelyet a legtöbb ember normálisnak tart.

fuszer-hus
A fűszeres ételek utáni sóvárgás időnként a túlságosan stimuláló életstílus elleni védekezés!

A fűszeres ételeket faló emberek gyakran nagyon sikeresek

Mivel imádják a nagy kockázatok vállalásával járó lendületet, ők azok, akik nagyban játszanak, ha a karrierjükről van szó. A győztesek általában fűszeres ételeket falnak, mint például Phil Donahue, Geraldo Rivera és Sallyjessy Raphael. Honnan tudom? Nos, mindhármuk esetében elemeztem étel után sóvárgó személyiségüket. Sok nagyon sikeres ember, aki gyorsan változó iparágban dolgozik, mint például a média, fűszeres ételeket habzsol.

Fájdalomcsillapító fűszerek

A csípős fűszerek arra bátorítják az agyat, hogy fájdalomcsillapító vegyületeket bocsásson ki, amelyek az egész testet lezsibbasztják.

Ez az érzéstelenítés természetes módja, de mégis csak ideiglenes intézkedés. Kérdezze meg magától: „Mi az, ami igazán zavar?” „Mi az, amire igazán vágyom, amire szükségem van?” Amint a válasz felbukkan, az önmaga iránt érzett felelősség és szeretet része, hogy lépéseket tegyen vágyai teljesítése érdekében. Még mielőtt elérné végső céljait, sokkaljobban fogja érezni magát. Terápiás érzést jelent, ha tudja, hogy az álmai felé halad, és ez enyhíteni fogja a vágyát arra, hogy chilipaprikával gyógyítsa önmagát.csipos-paprika-nagy

MEGERŐSÍTÉSEK A FŰSZERES ÉTELEK UTÁNI SÓVÁRGÁS ESETÉN

  • Az idő bőséges és korlátlan erőforrás.
  • Elegendő időm van arra, hogy minden szükségletemről gondoskodjak.
  • Minden álmomat most azonnal teljesítem.
  • Rendelkezem azzal az intelligenciával és kreativitással, amellyel megvalósíthatok mindent, amit kigondolok.
  • Hallgatok a belső hangomra, és követem azt.
  • Megérdemlem azt az életet, amelyre vágyom.
  • Gondoskodom arról, hogy kielégítsem minden izgalommal kapcsolatos szükségletemet.
Izabella Langh

Szerző: Langh Izabella

Gyakorló természetgyógyász vagyok. Táplálkozási és  életmód specialista is vagyok, immár 12 éve próbálom az embereket egy egészségesebb életforma felé terelni, egyre több sikerrel.