Fittség

A gondolat ereje az emberi szervezetben

Valójában minden ember egy teljesen egyedi rezgésszámú elektromos erőtér. Ha elektromos erőterünk rezgésszáma harmonikus, akkor egészségesek vagyunk, ha diszharmonikus, úgy betegek.

Gondolatunk a legfontosabb

Minden egyes gondolatunk, minden érzésünk változást idéz elő energetikai állapotunkban. Bármikor képesek vagyunk arra, hogy tudatosan idézzünk elő pozitív irányú változást elektromos erőterünkben, s szervezetünk ezzel abban a pillanatban elindul a gyógyulás útján. Így mindig képesek vagyunk arra, hogy a javulás mintegy magától végbemenjen. Ennek folytán magunkon múlik, hogy egészségesek maradunk-e, vagy megbetegszünk.mosoly-poz

Mihelyt akarva vagy akaratlanul diszharmonikus rezgésekkel látjuk el elektromos erőterünket, szervezetünk azonnal jelzést ad le betegség vagy panasz formájában. S ha nem figyelünk fel erre a jelzésre, szervezetünk fájdalommal reagál, s arra kényszerít, hogy vegyük komolyan a jelzést, s törekedjünk a természetes harmónia helyreállítására, ami egészségben, életkedvben, életerőben nyilvánul meg.

Tudományos terület a szervezetünk

A kvantumfizikából kifejlődött egy új tudományág, mely az élő szervezetekkel foglalkozik. Ez a tudományág az élő szervezetet a biokémiai és bioelektromos folyamatokat irányító energiatestként írja le. Ez az energiatest állandó kapcsolatban áll a tudatunkkal, énünkkel. Azonnal érzékenyen reagál a tudat legapróbb rezdülésére.

Szervezetünk minden szervének, minden testrészünknek megvan a maga megfelelője az agy egyes területein. Amikor a gyógyító információ vagy felismerés eljut ehhez a ponthoz, s ott tudatosul, megkezdődik a felhalmozott diszharmonikus információ megváltozása. Az egészség ugyanott jelentkező lenyomata aktiválódik, s megfelelő parancsot ad a szervezet számára.

A remény elősegíti, a tudat előidézi a gyógyulást. Ha szeretnénk elérni valamit, döntő fontosságú, hogy készek vagyunk-e áldozni is érte.

Izabella Langh

Szerző: Langh Izabella

Gyakorló természetgyógyász vagyok. Táplálkozási és  életmód specialista is vagyok, immár 12 éve próbálom az embereket egy egészségesebb életforma felé terelni, egyre több sikerrel.