Fittség

A vitálionos fiatalító fürdő, mint a fiatalítás kulcsa?

Bőrünk szerepe – az egészség megőrzésében

A bőr kiváló minőségű sav- és salakanyagkiválásztó szerv. A legtöbb esetben a betegségek oka a túlsavasodásban keresendő, s ez ráadásul még sietteti az öregedést is. Ha a kötőszövetekben felesleges mennyiségű hulladék anyag halmozódik fel, az betegségekhez és tipikus időskori jelenségekhez vezet. Ez érvényes külső megjelenésünkre is. Az igazi szépség valóban belülről fakad – a kiegyensúlyozott belső állapot kifejeződése.

Különösen veszélyeztetettnek számítanak ebben a vonatkozásban a változókorban levő hölgyek, mivel a havivérzés megszűntével szervezetük nem tud kellő mennyiségű savat kiválasztani. Szervezetükben teljesen megváltoznak az anyagcsereviszonyok, sok esetben tapasztalhatók reumatikus fájdalmak, többször lép fel csontritkulás vagy hajhullás.

Ez azonban mind elkerülhető, ha szervezetünk elsavasodásátvitálionos fürdővel semlegesítjük. A kádfürdőhöz adagoljuk egyszerűen az általam kikísérletezett vitálionos fürdősót a fürdővízhez. Ez a készítmény többek között jelentős mennyiségben tartalmaz stressz-ellenes hatású magnéziumot, ami segít ellazulni, s hosszabb idő után kellemes közérzetet biztosít. A vitálionos keverékben találhat ó illóolajok a meleg víz hatására remekül feloldódnak, s megnyugtatják a testet és a lelket. így különösebben nagy erőfeszítés nélkül, könnyedén helyreállíthatjuk szervezetünk egyensúlyát.furdo

Mi is az a vitálion?

A vitálion-fürdősó gazdag ásványi sókban és nyomelemekben is. Ezek a létfontosságú anyagok kedvező hatást gyakorolnak a bőrre és a kötőszövetekre. Simává, feszessé és puhává teszik a bőrt, ragyogóvá a hajat. Hölgyek esetében hatásos a narancsbőr ellen, amivel szemben nincs orvosság. A vitálionfürdő kioldja a sókat a comb felső részének, a csípő és a felkar cellulitlerakódásaiból.

gyogynovenyes-furdoA fürdő serkenti a véráramot, a salaktalanítást és a vér oxigénellátását, továbbá aktivizálja a sejtek megújulását. Egy kézmeleg vitálionfürdő után csodálatosan nyugodtnak és kipihentnek érezzük magunkat, és a savtalanítás folytán még erősítjük immunrendszerünket is.

A fiatalító hatás a tiszta bőrben, a feszes kötőszövetekben, rózsás arcszínben, a fokozott mozgékonyságban és a szabad szellemben nyilvánul meg. Úgy érezzük majd, hogy minden egyes fürdővel egy-egy évet fiatalodunk.

Izabella Langh

Szerző: Langh Izabella

Gyakorló természetgyógyász vagyok. Táplálkozási és  életmód specialista is vagyok, immár 12 éve próbálom az embereket egy egészségesebb életforma felé terelni, egyre több sikerrel.